HORA CU SCRANCIOB 2016

In perioada 19 si 20 iunie 2016 a avut loc evenimentul intitulat "Hora cu Scranciob", o mare sărbătoare pentru toţi locuitorii comunei Vintileasca, dar şi pentru cei din localităţile învecinate. Ei s-au îmbrăcat în straie de sărbătoare şi au petrecut momente de neuitat.

vintileasca1 vintileasca2

Evenimentul a fost organizat de “Fundația Zi deschisă” din Focșani în cadrul proiectului Vrancea, Cultră, Tradiție si Folclor, proiect aflat în perioada de sustenabilitate, fiind  în parteneriat cu Primăria comunei Vintileasca, Școala generala din Vintileasca, Asociația pentru Cultură și Patrimoniu Vrancea.

Localitatea  Vintileasca a devenit o zonă turistică importantă pentru județul Vrancea datorită conservării tradițiilor dar și peisajului natural.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană va invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
www.inforegio.ro
Investim in viitorul tău! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională

© Fundaţia "Zi deschisă"
Free joomla 1.7 templates by Hostgator