Targul de Turism Romexpo 2016

Fundatia "Zi Deschisa", beneficiar al proiectului "Vrancea - cultura, traditie si folclor" a participat in perioada 25-28 februarie 2016 la Targul de Turism al Romaniei, editia 35-a, organizat la ROMEXPO Bucuresti.


Targul de Turism Romexpo 2016

Fundația “Zi Deschisă”, beneficiar al proiectului “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”, va participa in perioada 25-28 februarie 2016 la Târgul de Turism al României,ediția a 35-a, organizat la ROMEXPO București, pentru a asigura sustenabilitatea proiectului “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”.
Vă așteptăm să ne vizitați la standul amenajat pentru promovarea produsului turistic “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”.


Targul de Turism Romexpo 2015

Fundatia "Zi Deschisa", beneficiar al proiectului "Vrancea - cultura, traditie si folclor" a participat in perioada 12-15 martie 2015 la Targul de Turism al Romaniei, editia 31-a, organizat la ROMEXPO Bucuresti. In cadrul evenimentului, Fundatia Zi Deschisa a distribuit gratuit materiale de promovare pentru proiectul "Vrancea-cultură, tradiție și folclor"

romexpo vrancea2 romexpo vrancea1


 

Targul de Turism Romexpo 2015

Fundația “Zi Deschisă”, beneficiar al proiectului “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”, va participa in perioada 12-15 martie 2015 la Târgul de Turism al României,ediția a 31-a, organizat la ROMEXPO București, pentru a asigura sustenabilitatea proiectului “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”.
Vă așteptăm să ne vizitați la standul amenajat pentru promovarea produsului turistic “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”. Vor fi distribuite materiale de promovare cu titlu gratuit.


Târgul Național de Turism al României

În perioada 13-16 martie 2014 Fundația Zi Deschisă a participat la Târgul Național de Turism Romexpo 2014. Fundatia Zi Deschisa a distribuit gratuit materiale de promovare pentru proiectul “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”      

 targ

 

 

 

 


 

Targul de Turism Romexpo 2014

Fundația “Zi Deschisă”, beneficiar al proiectului “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”, va participa in perioada 13-16 martie 2014 la Târgul de Turism al României,ediția a 30-a, organizat la ROMEXPO București, pentru a asigura sustenabilitatea proiectului “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”.
Vă așteptăm să ne vizitați la standul amenajat pentru promovarea produsului turistic “Vrancea -cultură, tradiție și folclor”. Vor fi distribuite materiale de promovare cu titlu gratuit.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană va invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
www.inforegio.ro
Investim in viitorul tău! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională

© Fundaţia "Zi deschisă"
Free joomla 1.7 templates by Hostgator