Băile sulfuroase

 

Băile sulfuroase se află în satul Tănăsari, oamenii din zona folosindu-le dintotdeauna pentru proprietăţile lor miraculoase de vindecare a reumatismului şi a afecţiunilor ginecologice. Între anii 1965-1989, aici era construită o clădire cu patru căzi de baie, care a fost distrusă din cauza alunecărilor de teren. În vedere creşterii potenţialului turistic, administraţia locală urmăreşte readucerea la viaţă a acestor locuri, prin dezvoltarea de proiecte viabile în zona)

Pe teritoriul comunei mai există câteva izvoare de ape sulfuroase la Purceluşi către satul Măgura în punctul numit „La Băi”.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană va invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
www.inforegio.ro
Investim in viitorul tău! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională

© Fundaţia "Zi deschisă"
Free joomla 1.7 templates by Hostgator